Reinslakting 2020

For å komme til Seksin fra Beitostølen kjør i ca 25 minutter (bomvei), via Beito mot Slettefjellvegen, ta av ved sydenden av Fleinsendin og følg skiltet til Olø. Du finner slakteplassen på venstre side av veien. Fra E16 i Vang tar du av ved Hemsing bru, kjører Slettefjellvegen, tar av til venstre ved sydenden av Fleinsendin og kjør deretter mot Olø. Ca 25 minutter kjøretid fra Hemsing bru.

Det er anledning til å kjøpe kjøtt på slakteplassen. I 2020 selger vi hele dyr (skrotter) for kr 130 pr kg (inkl mva).
Du kan betale med bankkort på slakteplassen. Pga vanskelige forhold for mobiltelefon kan vi dessverre ikke benytte Vipps.

Vi tar selvsagt smittesituasjonen på største alvor. Det betyr at alle som deltar i årets slakting må registrere seg. Viktig at avstandsregelen på min 1 meter overholdes. Vi deler ut munnbind og plasserer ut antibac.
Er du syk eller har symptomer på sykdom – Hold deg hjemme!